MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 07. 12. 2012.

Osma sjednica Vijeća za prevenciju

Građane treba educirati da se zaštite od krađeGrađane treba educirati da se zaštite od krađeU petak, 7. XII. 2012. godine, s početkom u 11 sati, u Maloj vijećnici Grada Belog Manastira održana je osma sjednica Vijeća za prevenciju za područje Grada Belog Manastira. Na sjednici je bilo deset članova Vijeća i jedna članica radne skupine tog vijeća: Denis Čeh, Ivan Doboš, Veljko Frank, Iva Jeger Miser, Ivica Jurić, Ferenc Kovač, Damir Mendler, Predrag Prekodravac, Ines Rudić Pavliha, Predrag Stojanović i Vesna Nedić.

Sjednica je imala sljedeći dnevni red:

  •  Informacije o radu Vijeća za prevenciju za područje Grada Belog Manastir u 2012. godini
  •  Predstavljanje aktivnosti Vijeća za prevenciju za područje Grada Belog Manastira u 2013. godini
  •  Pitanja i prijedlozi

Načelnik Policijske postaje Beli Manastir Predrag Prekodravac podnio je izvještaj o tome što je sve Policijska postaja provodila u partnerstvu s Vijećem u 2012. godini, a u cilju prevencije nasilja te ovisnosti o alkoholu i drogi. Slične aktivnosti predložio je i za 2013. godinu, s tim da se pojača edukacija građana kako da se zaštite od krađa te da se pažnja posveti i zaštiti djece od internetske ovisnosti i opasnosti od njegovog korištenja.

Ravnatelj Osnovne škole "Dr. Franjo Tuđman" Damir Mendler predložio je i da se educiraju roditelji o opasnostima koje prijete njihovoj djeci od korištenja nekih internetskih sadržaja.

"Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić pohvalila je inicijativu da se građani educiraju kako da se zaštite od krađa jer se i "Oaza", nažalost, često sreće s tim problemom u svome internet-klubu.

Pročitano 1541 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok