MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 24. 11. 2012.

"Oaza" na Sajmu starina…

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)


'Oazin' štand. Ana i Sabina'Oazin' štand. Ana i SabinaU subotu, 24. XI. 2012. godine, a u sklopu obilježavanja Dana Grada, Klub starina "Sveti Martin" iz Belog Manastira i Društvo sakupljača značaka "Mirko Kirh" iz Osijeka organizirali su 10. Međunarodni sajam starina, 4. Međunarodnu izložbu značaka i 9. Međunarodni susret kolekcionara.

Manifestacija je održana ispred belomanastirskog Centra za kulturu i u predvorju kina, a bilo je 47 izlagača – štandova, među kojima je bio i štand Mirovne grupe Oaza štand, za kojim su stajale "Oazina" aktivistica Ana i volonterka Sabina.

Mada je za ovo doba godine subota bila lijep dan, sajam, izložba i susret nisu baš privukli mnogo posjetilaca ili se samo tako učinilo izlagačima. Ali neka, bar su se izlagači međusobno družili jer, kao što je već navedeno, bila je to međunarodna manifestacija pa je na njoj bilo izlagača – što bi se reklo – "sa strane": iz Bosne, Mađarske i Srbije. Zato su i unikatni radovi s "Oazinih" kreativnih radionica otišli za Zagreb, Tuzlu, Novi Sad i tko zna gdje još.

Kao i na drugim sajmovima, i na ovom je bio razgledača i kupaca koji su se, sukladno današnjem vremenu, cjenkali, odlazili i vraćali se. Sve u svemu bilo je to zanimljivo događanje u Belom Manastiru, što i potvrđuju naše fotografije, na kojima posebno ističemo štand – Inka-Indijanaca iz Južne Amerike.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok