MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 07. 11. 2012.

"I ja brinem o svojoj planeti"

Ekologija kroz umjetnostEkologija kroz umjetnostNakon što smo na ovoj web-stranici objavili člančić o "Školi plus" i dječjem kazalištu koje ulaznice "naplaćuje" limenkama, primili smo mail od Udruženja Eko art i "Škole plus", kojim nas obavještavaju o svojim aktivnostima:

"Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da se u subotu 10. 11. 2012. godine sa početkom u 16.00 h u sali Palas Šumadija, Turgenjevljeva 5, u Beogradu, otvara četvrta sezona projekta "I ja brinem o svojoj planeti""Pozorište koje reciklira". Nosilac projekta je Udruženje Eko art, a partner projekta Dečije pozorište "Čarapa". Simbolične ulaznice za program koji obuhvata i pozorišnu predstavu za decu su 3-5 praznih iskorišćenih limenki."

 Kratki promo-film može se vidjeti ispod.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok