MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 18. 10. 2012.

Najava besplatnih radionica o kampovima i turizmu

Turistička zajednica Baranje i Turistička zajednica Općine Bilje, u suradnji s Kamping-udruženjem Hrvatske (KUH), Turističkom zajednicom Osječko-baranjske županije i Istarskim management-centrom te uz podršku Ministarstva turizma, pozivaju na besplatne radionice koje će se održati

24. i 25. listopada 2012. u Velikoj vijećnici u Belom Manastiru

prema sljedećem rasporedu:

U sklopu uređenja Šećeranskog jezera predviđena je i gradnja kampaU sklopu uređenja Šećeranskog jezera predviđena je i gradnja kampa
24. X. od 14:00 do 16:30 sati
- Mogućnost otvaranja malih kampova na kontinentu

Kamping-udruženje Hrvatske (KUH), uz podršku Ministarstva turizma, pokrenulo je u 2012. godini seriju radionica namijenjenih potencijalno zainteresiranim poduzetnicima te lokalnoj upravi, tj. stručnim službama općina, gradova i županija u unutrašnjosti Hrvatske. Osnovni je cilj radionica pregled osnovnih informacija iz segmenta otvaranja i poslovanja manjih kampova. Za detaljnije informacije obratite se Kamping-udruženju Hrvatske (KUH), tel. 052/451-324 ili e-mail: info@camping.hr.

24. X. od 16:45 do 19:15 sati - Uporaba modernih media-tehnologija u strategiji promocije destinacije i prodaje doživljaja

Radionica obrađuje teme podizanje viralnosti, pristupa izgradnji i upravljanju destinacijskim portalom, korištenja društvenih mreža i uključivanje dionika i stanovništva te iskorištavanje razvoja novih medija radi poticanja komunikacije, distribucije i prodaje.

25. X. od 14:00 do 18:00 sati - Stvaranje novih održivih destinacijskih doživljaja i njihova prodaja

Radionica obrađuje teme razvijanja nove ponude, atrakcija i doživljaja koji će odgovarati potrebama i očekivanjima tržišta i koje odražavaju prirodne i kulturne karakteristike destinacije; odgovaranje na zahtjeve sezonalnosti i njenu volatilnost vezanu uz vikend-goste; izradu paketa destinacijske ponude uz promociju visokog odnosa cijene i dobivene vrijednosti, kao i ekonomsku valorizaciju manje kvalitetnih turističkih atrakcija i razvijanje pristupačnog turizma, odnosno dostupnosti turističkih sadržaja osobama s invaliditetom.

Dolazak na radionice treba potvrditi na e-mailove info@tzbaranje.hr ili info@tzo-bilje.hr do 23. listopada u 12.00 sati.

Pročitano 1105 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok