MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 13. 10. 2012.

Održan "Paprikafest" u Lugu

Drugi 'Paprikafest' u LuguDrugi 'Paprikafest' u LuguPrema broju stanovnika, Lug ima najviše proizvođača mljevene paprike u Hrvatskoj. Uz cestu stalno stoje ploče na kojima se oglašava prodaja mljevene paprike. Procjene su kako svako kućanstvo koje ima imalo zemlje proizvodi papriku bar za svoje potrebe. Tako da je stvar prestiža tko će samljeti bolju.

"Paprikafest" u Lugu, održan u subotu, 13. X. 2012. godine, bila je prilika da proizvođači pokažu svoje crveno blago brojnim posjetiteljima, a najzanimljivije je bilo na ocjenjivanju paprike. Žiri je ponovno imao tešku zadaću, kao i onaj na poslijepodnevnoj fišijadi. Cjelodnevnu manifestaciju pratilo je Lovačko društvo "Fazan" s vrućim jelima i hladnim pićima.

(Članak je preuzet s web-stranice Radija Baranja)

Pročitano 1370 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok