MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 13. 09. 2012.

Rad gerontomajstora Radeta Jankovića (VIII/2012)

Rade Janković: Zašto sijalica malo gori, malo ne gori?Rade Janković: Zašto sijalica malo gori, malo ne gori?Od 1. VIII. 2012. godine u "Oazi" kao gerontomajstor radi Radivoj – Rade Janković iz Belog Manastira. Zaposlen je na tri mjeseca preko mjere zapošljavanja javni radovi, a radit će u "Oazinom" programu "Pomoć starim i nemoćnim osobama Grada Belog Manastira" kao majstor za sitne poslove u kući.

Nakon što se upoznao sa Statutom Mirovne grupe Oaza te načinom i organizacijom rada, s asistenticom na tom programu Dubravkom Simendić obišao je 50-ak "Oazinih" korisnika iz Belog Manastira, Branjinog Vrha i Šećerane, upoznao se s njima, načinio kartoteku njihovih adresa te zabilježio njihove potrebe. Potom je krenuo na teren.

 

U augustu je odradio sljedeće poslove: popravak brava, držala za sjekire, kapija (malih i velikih), kauča, kosilica, stolica, sudopera, usisavača za prašinu, vodokotlića, vrata …, košenje trave onima koji imaju vlastite kosilice, montaža vc-daske, odštopavanje cijevi, rezanje dasaka za potpalu, priprema vrata za farbanje¸ zamjena kupaonskih olovnih cijevi plastičnima i dr. Iako je i njegov prethodnik Robert Dvornić u svome "mandatu" javnih radova obavio dosta toga, zastarjeli uređaji i namještaj "Oazinih" korisnika ipak su podložni zubu vremena, a usto su još i godinama neodržavani, pa i novi "Oazin" gerontomajstor ima posla napretek.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok