MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 23. 08. 2012.

Poziv za sudjelovanje u biciklijadi

Prizor s prošlogodišnje biciklijadePrizor s prošlogodišnje biciklijadeUdruženje "Baranja" iz Bilja i Mirovna grupa Oaza iz Belog Manastira, u suradnji s belomanastirskom udrugom "Skok-klub" – športska rekreacija i ples, organiziraju petu biciklijadu pod nazivom "Baranja 2012." za učenike osnovnih škola i građanstvo. Biciklijada je jedna od aktivnosti projekta "Važno je imati podršku", koji financira Europska Unija.

Biciklijada će se održati u subotu, 8. IX. 2012. godine, s početkom u 9 sati. Polazak sudionika je u

  • 8:45 - Osijek, ispred Pješačkog (Dravskog) mosta
  • 9:00 – Darda, ispred Osnovne škole
  • 9:00 – Šećerana, ispred Osnovne škole

a odredište Osnovna škola u Čemincu. Sudionici biciklijade iz ostalih mjesta koja se nalaze na planiranim rutama priključivat će se biciklijadi u trenutku prolaska kroz njihova mjesta.

Biciklijadom obilježavamo Međunarodni dan obitelji. Trebalo je da se biciklijada održi u svibnju, no zbog velikog broja drugih događanja u planiranom terminu, a potom i zbog nepovoljnih vremenskih prilika, odgođena je za početak rujna. Pozivamo učenike i njihove roditelje, prijatelje, bake i djedove, kao i zaposlenike škola, da se prijave za sudjelovanje na biciklijadi i provedu dan u obiteljskom okruženju, sudjelujući u zabavnim i rekreativnim sadržajima.

Prijavljeni sudionici trebaju imati vlastite bicikle te kacige (učenici do 16 godina) i reflektirajuće prsluke. Za učenike su osigurane majice, osvježenje i ručak (grah s kobasicom), a cijena ručka za odrasle bit će 10 kn. Za sudionike biciklijade bit će osigurana pratnja Crvenog križa, a bit će organizirana i policijska pratnja iz svih pravaca, od starta do cilja.

Planirani dolazak sudionika na odredište u Čemincu je oko 11 sati. Nakon kraćeg odmora, bit će organiziran bogat zabavni i natjecateljski program te ručak i osvježenje. Povratak sudionika biciklijade planiran je u poslijepodnevnim satima oko 15 sati.

Za prijavu i dodatne informacije zainteresirani se mogu obratiti voditeljici projekta Jasni Petrović iz Udruženja "Baranja" na telefon 750-891, faks 750-892 ili e-mail: baranja@inet.hr ili koordinatorici projekta Vesni Nedić iz Mirovne grupe Oaza na telefon 705-055 ili e-mail oaza_bm@yahoo.com.

Prijave se primaju zaključno do srijede, 5. IX. 2012. godine, a važne su zbog organiziranja dovoljnog broja obroka za sudionike. Oni koji nemaju bicikl, a željeli bi sudjelovati, mogu ga iznajmiti u Udruženju "Baranja" po cijeni od 25 kn za cijeli dan.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok