MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 05. 07. 2012.

"Važno je imati podršku" (VI/2012)

 

Kreativne radionice za žene
U Kneževu su se oslikavale svilene marame

I u mjesecu lipnju 2012. godine, a u sklopu projekta "Važno je imati podršku", koji u partnerstvu provode Udruženje "Baranja" iz Bilja i Mirovna grupa Oaza, a financira Europska Unija, održavane su kreativne radionice za žene u Grabovcu, Kneževu, Kozarcu Novom Bezdanu i Vardarcu. Vodile su ih "Oazine" kreativke Jelena Opačić-Matijević i Ana Jeličić.

Prema Jeleninim riječima, na plus četrdeset stupnjeva Celzijusa osmijeh korisnica na radionicama nešto je manji, ali ni temperature ih ne mogu omesti.

 

Kreativne radionice za žene
Oslikane marame i staklene boce

Korisnice su i dalje zainteresirane da nauče nešto novo ili da učvrste znanje s prethodne radionice. Prošli mjesec u Vardarcu i Novom Bezdanu korisnice su naučile salveta-tehniku, a u Grabovcu i Kneževu oslikavale su svilene marame i izrađivale ogrlice od perlica.

Radionice su započele i u Klubu mladih i međugeneracijske solidarnosti Kozarac. Kozarčanke su naučile kako jednostavno i lagano napraviti podmetače za čaše.

Pročitano 1794 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok