MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 15. 06. 2012.

Dan otvorenih vrata Dvorca Eugena Savojskog u Bilju

Dvorac Eugena Savojskog u Bilju
Dvorac Eugena Savojskog u Bilju

Po prvi put, u subotu (16. VI. 2012), održat će se Dan otvorenih vrata Dvorca Eugena Savojskog u Bilju. Članovi udruge "Čuvari tradicije princa Eugena Savojskog" svim će posjetiocima i zainteresiranim mještanima, te domaćim i stranim turistima, predstaviti svoj rad i projekte koje provode u sklopu kompleksa dvorca.

Također, svi posjetioci u vremenu od 10 do 17 sati moći će razgledati dvorac s članovima udruge, koji će ih povesti u obilazak i dati im bitne činjenice i informacije iz prošlosti i sadašnjosti dvorca. Posjet i obilazak su besplatni!

Dan otvorenih vrata Dvorca Eugena Savojskog organizira se u sklopu Dana udruga, koji se u cijeloj Hrvatskoj obilježavaju od 14. do 16. VI. 2012. godine, a s ciljem da se privuče što veći broj građana, koji će se na taj način informirati o radu udruge, ali i upoznati s  turističkim potencijalom toga iznimnog kulturno-turističkog objekta.

Pridružite se biljskim "čuvarima" u otkrivanju davnih, zaboravljenih svjetova i otkrijte dušu Bilja u okruženju netaknutih prirodnih ljepota i bogatstva kulturne baštine!

Pročitano 1287 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok