MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 14. 06. 2012.

Najava 16. lipnja, Dana otvorenih vrata udruga

Društveni centar u Belom Manastiru
16. VI. 2012. - Dan otvorenih vrata udruga

Tri baranjske udruge: Mirovna grupa Oaza Beli Manastir, Projekt građanske demokratske inicijative – P.G.D.I. također iz Belog Manastira i Udruga "Tradicijom za budućnost" iz Petlovca, organiziraju 16. lipnja 2012.godine svaka svoj Dan otvorenih vrata.

Ta manifestacija održava se u sklopu Dana udruga 2012, koji organiziraju Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, TACSO i Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva. Cilj organiziranja Dana otvorenih vrata udruga je da se privuče što veći broj građana koji bi se informirali o radu samih udruga.

Pozivamo sve građane Belog Manastira, Petlovca i Baranje da u subotu (16. VI.) dođu u spomenute udruge, gdje će im aktivisti predstaviti rad svojih udruga i projekte koje provode. "Oaza" i P.G.D.I. predstavit će dio svoga rada u belomanastirskom Društvenom centru, Ulica Jozsefa Antala 3, od 10 do 13 sati.

Pročitano 1041 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok