MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 04. 04. 2012.

Sastanak "Oazinog" gerontotima

Sastanak Oazinog gerontotima
Redoviti sastanak Oazinog gerontotima

U zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, svake srijede s početkom u 13 sati, održava se sastanak "Oazinog" gerontotima koji provodi trogodišnji socijalni program "Pomoć starim i nemoćnim osobama Grada Belog Manastira". "Oazin" gerontotim čine: voditeljica projekta, asistentica na projektu, patronažna sestra, gerontodomaćice, gerontokrojačica i asistentica za pripremu suhih obroka te redovitu dostavu besplatnih obroka. Od sredine trećeg mjeseca 2012. godine "Oaza" je povećala broj korisnika kojima se dostavljaju besplatni obroci s 40 na 45 osoba. Tako će biti sve do kraja svibnja ove godine kad će se završiti prva godina provođenja tog programa. Očekuje se da će se program nastaviti i poslije toga.

Na sastanku su bile: voditeljica programa Vesna Nedić, asistentica na programu i gerontodomaćica Dubravka Simendić, patronažna sestra Katarina Jelić, gerontodomaćice Biserka Bakač, Stela Fabijan, Milica Janković, Ana Jeličić (koja je i asistentica za pripremu suhih obroka), Dragica Štalman i Dragana Vranješ te gerontokrojačica Jelena Opačić-Matijević, koja se bavi šivanjem, krpanjem i prepravkama odjevnih predmeta, rublja i posteljnog rublja za korisnike spomenutog programa.

Na sastanku je ovaj put bio i Robert Dvornić, odnedavno zaposlen u "Oazi" preko mjere javnih radova Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. On će u sljedeća četiri mjeseca pomagati starim osobama u tzv. "muškim poslovima": cijepanju i unošenju drva, košenju trave, sitnim popravcima i sl.

Pročitano 1112 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok