MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 14. 02. 2012.

Predavanje o internet-marketingu

Predavanje o internet-marketingu
Dipl. ing. Miroslav Varga, Escape d.o.o.
U utorak, 14. II. 2012. godine, od 9 pa do 16,30 sati, u prostorijama Učilišta "Janus" u Osijeku, održano je predavanje o internet-marketingu. Predavanje je održano u sklopu projekta "Mladi pred vratima", što ga provodi Udruženje "Baranja" iz Bilja sa svojim partnerima, među kojima je i Mirovna grupa Oaza.

Predavanje je održao dipl. ing. Miroslav Varga iz osječke tvrtke "Escape". Varga je stručnjak za internet-marketing, specijalist za Google Adwordse i Google Analytics te za pravljenje web-stranica u mnogim programima (čija imena pisac ovih redova nije mogao ni zapamtiti)…

Predavanje o internet-marketingu
Veliko zanimanje među budućim web-dizajnerima
Nakon objašnjenja što je marketing, na predavanju je bilo govora o popularnim društvenim mrežama (Facebook, MySpace, YouTube, Twitter), o obaveznom sadržaju web-stranica raznih tvrtki, o tome zašto treba povećati vidljivost onoga čime se netko bavi, o tome kada je nastao internet-marketing (1985. godine), o ulaganju u internet-marketing, o zakonu o elektroničnim komunikacijama, o ulaganju u internet-marketing (preko 70% hrvatskih kućanstava ima pristup internetu), o utjecaju interneta na prodaju, o mišljenjima korisnika o internet-oglasima te o dobrim besplatnim alatima koje prvenstveno pruža Google.

Predavanje je bilo izuzetno zanimljivo, s mnogo praktičnih prikaza, s puno pitanja i ovoga puta s velikim sudjelovanjem slušalaca - polaznika usavršavanja za web-dizajnere.

Pročitano 1022 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok