MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 23. 01. 2012.

Rekreativne radionice za žene (XII/2011)

Rekreativna radionica u Belom Manastiru
Rekreativna radionica u Belom Manastiru

U sklopu projekta "Važno je imati podršku" – koji u partnerstvu provode Udruženje "Baranja" iz Bilja i Mirovna grupa Oaza, a financira ga Europska Unija – i u prosincu 2011. godine dvaput mjesečno održavane su rekreativne radionice za žene na pet lokacija u Baranji: u Petlovcu (Udruga žena "Fijolice"), u Dardi (Mađarska kuća), u Popovcu (Udruga "Maska"), u Suzi (Udruga žena Suza) i u Belom Manastiru (Nastavno-sportska dvorana).

 

U Popovcu su započele vježbe aerobika i tai-boa te početni koraci latinfitnessa. Uočen je porast zainteresiranih za taj oblik vježbi i postignut je napredak u radu. U preostala četiri mjesta rađene su vježbe s rekvizitima: guma, male lopte, utezi. Za prvi mjesec 2012. godine planirane su vježbe u istim mjestima. Vježbe su vodile trenerice Gimnastičkog društva Beli Manastir: Evica i Ivona Čutoraš, Jasmina Markan i Danijela Mihaljec.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok