MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 05. 12. 2012.

Poziv na javnu tribinu

Javna tribina Nacionalne manjine u životu zajednice
- uloga i značaj žena -

održat će se 10. prosinca 2012. (ponedjeljak) u 18 sati u prostorijama
Društvenog centra (Ulica Jozsefa Antala 3) u Belom Manastiru

Predstavljanje rada u zajedniciPredstavljanje rada u zajedniciUdruženje "Baranja" u partnerstvu s Mirovnom grupom Oaza Beli Manastir organizira javnu tribinu povodom obilježavanja Međunarodnog dana ljudskih prava. Javna tribina je jedna od aktivnosti koje se provode u okviru projekta "Važno je imati podršku", koji je financiran sredstvima Europske Unije te sufinanciran sredstvima Ureda za udruge Vlade RH.

Pozivamo Vas da se pridružite obilježavanju Međunarodnog dana ljudskih prava tako što ćete, kao pripadnica nacionalne manjine, predstaviti svoj društveni angažman u zajednici te ukazati na važnost uključivanja žena u različite vidove života u zajednici.

 

Od Vas očekujemo da u vremenu od 10 minuta predstavite svoj rad u zajednici i ukažete na značaj svog rada. Ukoliko želite predstaviti nešto od običaja, kulture, gastronomije svog naroda (otpjevati neku pjesmu, pročitati neki tekst, poslužiti neko jednostavno jelo ili napitak) to će biti moguće nakon završetka službenog dijela programa. Ukoliko je netko od Vaših suradnika zainteresiran za sudjelovanje na javnoj tribini može se priključiti.

Molimo da svoje sudjelovanje potvrdite na telefone:

  • Udruženje "Baranja" - Jasna Petrović – 098-959-88-45 ili
  • Mirovna grupa Oaza - Vesna Nedić - 098-903-28-29.

Nadamo se da ćete prepoznati važnost teme za veće uključivanje žena u život zajednice i svojim primjerom podržati i druge žene koje se do sada nisu ohrabrile da se angažiraju u društvenom angažmanu.

S poštovanjem,

Jasna Petrović, voditeljica projekta

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok