MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 20. 12. 2011.

Druženje i ručak povodom završetka projekta

Vijeće za prevencije za područje Grada Belog Manastira
Završetak suradničkog projekta

U utorak, 20. XII. 2011. godine, s početkom u 13 sati, u Hotelu "Patria" u Belom Manastiru, osječki Centar za mir, nenasilje i ljudska prava organizirao je druženje i svečani ručak za članove belomanastirskog Vijeća za prevencijute članove stručne i operativne skupine pri tom Vijeću. Povod druženju bio je završetak suradničkog projekta Grada Belog Manastira, Policijske postaje Beli Manastir i Centra za mir, nenasilje i ljudska prava na razvoju Vijeća za prevenciju i na provođenju preventivnih aktivnosti u zajednici.

Na ručku su, uz gradonačelnika Ivana Doboša, koji je ujedno i predsjednik Vijeća, bili i predstavnici Grada Belog Manastira, Centra za socijalnu skrb, Policijske postaje, Prekršajnog suda, belomanastirske osnovne i srednjih škola, mjesnih odbora, Vijeća mladih i udruga "Luna", P.G.D.I i "Oaze". Uime Mirovne grupe Oaza na druženju je bila predsjednica Vesna Nedić.

Tom prilikom podijeljene su i zahvalnice partnerima i suradnicima na projektu: Gradu, Centru za socijalnu skrb, Policijskoj postaji, Prekršajnom sudu i školama.

Pročitano 1283 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok