MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 17. 12. 2011.

Mali belomanastirski nogometaši pobijedili na turniru u Mohaču

Nogometna škola Beli Manastir
Noa, Despot, golman Nemanja i Sergej

U subotu, 17. XII. 2011. godine, u Mohaču je održan međunarodni nogometni turnir za mlade igrače pod imenom MTE KUP U-10 (2002) i U-12 (2000). Učestvovalo je šest ekipa i to: "Bajai LSE", "Kapronczai Focisuli Szigetvár", "Kozármisleny SE" i "Mohácsi TE" iz Mađarske te "Hypo Limač Krpan & Babić Akademija" i "Nogometna škola (NŠ) Beli Manastir"iz Hrvatske.

 

Mali belomanastirski nogometaši na put su krenuli u 7 sati ujutro, ali ekipe nisu bile kompletne jer neki igrači nemaju putovnicu, a neki su bili bolesni. Prije podne igrale su mlađe ekipe (igrači rođeni 2002. godine i kasnije). Nakon šest odigranih utakmica, belomanastirska je ekipa ušla u finale, u kome se sastala s ekipom "Kozármisleny SE". Kako je utakmica završena neriješeno, pucali su se penali. Belomanastirci su bili bolji i pobijedili rezultatom 3 : 2 i time osvojili prvo mjesto, dok je belomanastirski golman Nemanja Poznanović proglašen najboljim golmanom turnira, iako ima samo - šest godina.

Posebno treba pohvaliti igrača Mirka Dumančića, koji od organizatora nije dobio nagradu, ali su mu roditelji i suigrači čestitali na izuzetnoj igri. Poslije podne odigran je turnir istih ekipa, ali s igračima rođenim 2000. godine. Belomanastirska ekipa nije bila kompletna pa je dopunjena mlađim igračima, što se odrazilo i na plasman.

Nogometni turnir u Mohaču
Mlađi nogometaši NŠ Beli Manastir primaju medalje za osvojeno prvo mjesto

 

Pročitano 1666 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok