MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 16. 12. 2011.

Potpisivanje ugovora za novi projekt

Potpisivanje ugovora za projekt 'Povezani - za veze bez nasilja'
Projekt 'Povezani - za veze bez nasilja'

U petak, 16. XII. 2011. godine, s početkom u  12:30 sati, u prostorijama Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva u Zagrebu potpisan je ugovor o financijskoj podršci projektu "Povezani – za veze bez nasilja". Nosilac projekta je zagrebački CESI – Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje, a partneri na projektu su Udruga za poticanje zapošljavanja i stručno usavršavanje mladih ljudi ZUM iz Pule, Udruga Zora iz Čakovca, Potencijal – Udruga za razvoj ljudskih potencijala iz Rijeke i Mirovna grupa Oaza iz Belog Manastira.

Projekt je dobiven na Zakladinom natječaju u programskom području Demokratizacija i razvoj civilnoga društva – Tema A: Aktivnim sudjelovanjem u društvenim procesima. U ime CESI-ja ugovor je potpisala Gordana Obradović-Dragišić, u ime Udruge Zora Marina Kolar, u ime ZUM-a Denis Sgagliardi, u ime "Potencijala" Jasminka Tešević, a u ime "Oaze" Vesna Nedić.

Pojašnjenje zašto su "skresani" proračuni koje su zatražile spomenute udruge dala je Marija Boltek, voditeljica Zakladinog Programa podrške i razvoja, a dokumente za potpisivanje pripremila je Renata Kubik, suradnica za provedbu podrške razvoju civilnoga društva.

Projekt "Povezani – za veze bez nasilja" provodit će se od 1. I. 2012. godine i odvijat će se u 5 županija: Istarskoj, Međimurskoj, Osječko-baranjskoj, Primorsko-goranskoj i Zagrebačkoj. Projekt će biti financiran s 246.036 kuna, d kojih CESI dobiva 98.476, "Oaza" 37.220, Udruga Zora 30.700, ZUM 37.640 i Potencijal 42.000 kuna.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok