MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 17. 11. 2011.

Kreativne radionice i u Suzi

(Fotoalbum vidjeti ovdje)

Kreativna radionica u Suzi
Vrijedne članice Udruge žena Suza
Projekt pod nazivom "Važno je imati podršku", koji financira Europska Unija i provode Udruženje "Baranja" iz Bilja i Mirovna grupa Oaza, u punom je zamahu, i to kako s kreativnim, tako i s rekreativnim radionicama. Voditeljice kreativnih radionica Jelena i Ana gotovo svakog dana žure na neku od radionica po raznim baranjskim mjestima, uključujući tu i Beli Manastir.

U četvrtak, 17. XI. 2011. godine, održana je radionica u Udruzi žena Suza s početkom u 15 sati. Kad je dogovaran taj termin, voditeljici Ani učinilo se da je to prerano. Međutim, kad je stigla u Suzu, žene su je srdačno dočekale s vezom u ruci. Rado su ostavile iglu i konac te ih, sa znatiželjom, zamijenile kistom i bojama. Naime, na redu je bila tehnika oslikavanja stakla – čokanjčića. Odmah su se našalile da ne žele prazne čokanje, na što im je voditeljica odgovorila da bi ih one same trebale napuniti, budući da su okružene vinskim podruma.

I tako, uz priče i šale, nastajali su njihovi prvi radovi. Iako su u početku bile skeptične prema svom umijeću, na koncu su veselog i zadovoljnog osmijeha razgledale i uspoređivale svoje radove. Kao što i naše fotografije pokazuju, ima tu potencijala. Na kraju "Oazinog" projekta sigurno će imati što pokazati, a sad samo hrabro naprijed!
Kreativna radionica u Suzi
Oslikani čokanjčići...
Kreativna radionica u Suzi
...koje će žene iz Suze same napuniti!
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok