MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 14. 09. 2011.

Nacionalna manifestacija "Hrvatska volontira!"

Hrvatska volontira: 21. IX. 2011.
Pridružite se volonterskim akcijama

Povodom obilježavanja Europske godine volontiranja, Hrvatska mreža volonterskih centara (HMVC) organiziranjem javne manifestacije  "Hrvatska volontira!" želi ukazati na značaj volontiranja za razvoj  suvremenog demokratskog društva, u kojem svaki pojedinac ima pravo i odgovornost dati svoj doprinos i u kojem se takav doprinos cijeni.

Manifestacija "Hrvatska volontira!" održat će se u srijedu, 21. IX. 2011. godine, a uključit će veliki broj pojedinaca, organizacija civilnog društva, institucija i tvrtki, koji će kroz različite javne akcije u svojim zajednicama promovirati volontiranje. Sudjelovanje u manifestaciji otvoreno je za sve u Republici Hrvatskoj.

Manifestacija se simbolično održava na Međunarodni dan mira. Mir je vrijednost koja ima posebno značenje i u čiju su promociju i zagovaranje uključeni brojni volonteri.

HMVC poziva sve neprofitne i poslovne organizacije da, u cilju djelovanja za opće dobro, prijave svoje volonterske ekipe za sudjelovanje na ovoj manifestaciji. Ekipe će biti raspoređene prema potrebama (vrtići, škole, udruge, domovi za djecu i sl.) na volonterski angažman u trajanju od nekoliko sati. Sve akcije odvijat će se istovremeno na dan manifestacije.

Također, pozivaju se sve neprofitne organizacije da za 21. IX. 2011. godine osmisle jednodnevne volonterske akcije u trajanju od nekoliko sati u koje bi mogli uključiti volonterske ekipe. Volonterski centar Mirovne grupe Oaza uključit će se u manifestaciju akcijom uređivanja šetnice "Crni put" između Belog Manastira i Šumarine.

Pročitano 636 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok