MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 05. 09. 2011.

Najava "Oazine" izložbe u mađarskim novinama

Horvátországi Magyar Napló
Mađarski tjednik iz B. Manastira
Na izložbi knjiga "Baranjske spisateljice", koju Mirovna grupa Oaza i Udruženje "Baranja" iz Bilja organiziraju u suradnji s Centrom za kulturu Grada Belog Manastira, a u okviru ovogodišnje manifestacije "Jesen u Baranji" i u povodu Međunarodnog dana pismenosti (8. IX.), bit će izložene fotografije korica svih knjiga koje su napisale ili uredile Baranjke ili su im autori ili urednici žene, a tematski su vezane za Baranju.

Među tim knjigama, naravno, ima i onih napisanih mađarskih jezikom ili štampanih ćirilicom, što odgovara nacionalnoj strukturi baranjskog stanovništva.

Izložba će biti otvorena u četvrtak, 8. IX. 2011. godine, u 19,30 sati u belomanastirskoj Maloj galeriji Centra za kulturu, Ulica kralja Tomislava 2. Najava je objavljena i u 33. broju tjednika "Horvátországi Magyar Napló" od 2. IX. 2011, koji u Belom Manastiru izlazi na mađarskom jeziku.

Horvátországi Magyar Napló
Najava izložbe knjiga 'Baranjske spisateljice' na mađarskom jeziku
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok