MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 10. 08. 2011.

"Razgovor s povodom" o "Oazinom" socijalnom programu

Razgovor s povodom
Zoran Popović i Dubravka Simendić

U srijedu, 10. VIII. 2011. godine, emisija "Razgovor s povodom" belomanastirskog Radija Banska kosa, koja je počela u 13 sati i 5 minuta, bila je posvećena "Oazinom" programu "Pomoć starim i nemoćnim osobama Grada Belog Manastira", koji financira Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi. S voditeljem emisije Zoranom Popovićem uživo je na radiovalovima razgovarala Dubravka Simendić, asistentica na tom programu. Ona je napomenula da se "Oaza" pružanjem pomoći starim i nemoćnim osobama bavi od 2004. godine i da je jedna od prvih udruga u Baranji koja se time počela baviti.

Potom je detaljnije govorila o novom, trogodišnjem programu koji se sastoji od dvije socijalne usluge: pomoć u kući i dostava besplatnih toplih obroka korisnicima i korisnicama s područja Grada Belog Manastira (o čemu se detaljnije može pročitati ovdje i ovdje). Na kraju emisije bilo je ukratko riječi i o saznanjima iz "Oazinog" istraživanja potreba starih osoba, počevši od obuhvata takvih osoba, preko spolne strukture pa do zastupljenih bolesti i specifičnih potreba.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok