MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 16. 06. 2011.

Rekreativne radionice počele i u Dardi

Rekreacija u Dardi
Prva rekreativna radionica u Dardi

U sklopu projekta "Važno je imati podršku", koji financira Europska Unija, a provode ga Udruženje "Baranja" iz Bilja i Mirovna grupa Oaza, na pet lokacija u Baranji (Batina, Bolman, Branjina, Branjin Vrh i Darda) održavaju se dvaput mjesečno kreativne i rekreativne radionice za žene. Na četiri lokacije rekreativne radionice su započele u petom mjesecu 2011. godine, jedino je kasnio početak takvih radionica u Dardi jer se nije mogao pronaći pogodan prostor za njihovo održavanje. Sad je i to riješeno pa je u četvrtak, 16. VI. 2011. godine, s početkom u 18,30 sati, i u Dardi održana prva rekreativna radionica i to u prostorijama Mađarskog kulturno-umjetničkog društva (MKUD) "Darda".

 

Uz Elviru Boni, aktivisticu MKUD-a, na rekreativnoj je radionici bilo još osam žena. Radionice je vodila Danijela Mihaljec, trenerica iz Gimnastičkog društva Beli Manastir. Nakon laganog zagrijavanja, radile su se vježbe prilagođene ženama srednje dobi. Učesnice su bile oduševljene vježbama, a i strpljenjem i pristupačnošću mlade trenerice. Jedino im ne odgovara vrijeme održavanja, tj. više bi im odgovarao kasniji početak radionice.

Na toj rekreativnoj radionici bile su i Vesna Nedić iz Belog Manastira, koordinatorica projekta, i Zvjezdana Vukoje, članica tima podrške za područja Darde. I one su vježbale i zaključile da bi im prijalo da to redovito rade.

Pročitano 1748 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok