MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 10. 06. 2011.

"Oaza" na Surduk-festivalu

Surduk-festival Baranja
Oazini suveniri na Surduk-festivalu
Kao što smo i najavili, u petak, 10. VI. 2011. godine, započeo je treći po redu Surduk-festival Baranja. Kao i dosadašnji, i ovaj je bio bogat raznim zanimljivim programima, koji su se tri dana održavali na različitim baranjskim lokacijama. Otvorenje je bilo u Kneževim Vinogradima, poznatoj baranjskoj vinskoj općini, uz prisustvo ministra poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja Petra Čobankovića i drugih političara, a programi su nastavljeni u Suzi, Zmajevcu, Batini, Kamencu, Karancu, Kotlini i Zlatnoj Gredi.

Pored domaćih vinara i vinara iz susjednih nam država, na festivalskim štandovima izlagali su medari i proizvođači etnopredmeta i suvenira, među kojima je bila i Mirovna grupa Oaza sa svojom bogatom ponudom.

Ponuda je, kako kaže Ana Jeličić, voditeljica "Oazine" likovno-kreativne radionice za žene, bila bogata, posjetilaca je bilo puno, ali je kupaca, na našu žalost, bilo jako malo. Recesija se osjećala gotovo svagdje, osim kod štandova na kojima su se prodavale krofne i kobasica. Čak se osjećala i kod organizatora, koji izlagačima - i pored kotizacije - nisu osigurali akreditacije i natpise, koji su prethodnih godina bili uobičajeni.

Surduk-festival Baranja
Oazin štand
Surduk-festival Baranja
Brojni izlagači, a kupaca ni od korova
Zabavni program također je bio bogat i dobar. Bilo je tu svirke, pjesme, glume… "Oazinoj" su ekipi najzanimljiviji bili glumci "Večernje škole", a mlađima su se dopali zabavni sadržaji koji su se odvijali u surducima, po kojima je Baranja poznata i po kojima je ova manifestacija i dobila svoje ime.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok