MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 01. 06. 2011.

Dan Općine Petlovac

Božićni sajam u Petlovcu 2009. godine
Oaza na Petlovačkom sajmu 2009.

Dan Općine Petlovac obilježava se od petka do nedjelje, 3-5. VI. 2011. godine. U subotu će se na igralištu NK "Petlovac" i u Domu kulture Petlovac održati druga po redu "Općinska fišijada" u organizaciji ŠRD "Som" Petlovac. Kotizacija za takmičenje je 100 kuna, a ona uključuje oko 3 kg ribe (šaran!), što je dovoljno za 6 odraslih osoba, drva za kuhanje te stol za večeru. Takmičari su dužni ponijeti kotlić, nož za čišćenje ribe i začine. Za osvojena prva tri mjesta ŠRD "Som" osigurava bogate nagrade. Poslije ocjenjivanja fiševa, zabava uz živu glazbu.

U nedjelju se, također na igralištu NK "Petlovac", od 9 do 18 sati, organizira "Petlovački sajam". Prodajni je prostor za sve sudionike sajma besplatan, a svakome tko nema svoj štand osigurat će se stol na kome će moći izlagati svoje proizvode. Osim sajma, na istom se mjestu održava i takmičenje ručnih vatrogasnih štrcaljki, na kome se, osim 400-tinjak vatrogasaca iz preko 20 DVD-ova, očekuje i veliki broj gledalaca.

Pročitano 1105 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok