MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 09. 04. 2022.

"Oaza" na Uskrsnom korzu u Belom Manastiru

Štand Mirovne grupe OazaŠtand Mirovne grupe Oaza(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Nakon dužeg vremena konačno je u Belom Manastiru održano nešto lijepo i zanimljivo. Naime, u subotu, 9.4.2022. godine, u sklopu manifestacije "Uskrsni korzo" i u organizaciji Turističke zajednice Baranje i Grada Belog Manastira, na Trgu slobode održan je raznovrsni program. Pored sajma s mnogobrojnim šarenim, lijepo uređenim štandovima, među kojima je bio i "Oazin", bilo je još različitih događanja. Vlakić zmajevačkih "Baranjskih dvora" s vozačem maskiranim u velikog zeca vozikao je nasmijanu dječicu amo-tamo, nastupale su razigrane plesne grupa, dječji zborovi i Gradsko kazalište Beli Manastir, a održane su i zanimljive kreativne radionice.

Sve u svemu bio je to pravi razigrani, veseli Uskrsni sajam, odnosno vašar kako bi to Baranjci rekli. Bilo je tu za svakoga po nešto. Naravno najviše za one najmlađe, koje je bila milina gledati dok su nasmijani i znatiželjni trčkarali po cijelom Trgu. Inače je bilo lijepo vidjeti i sugrađane i cijele obitelji kako opušteno i zadovoljno šeću među štandovima, komuniciraju jedni s drugima, kao da bi u ovo jedno subotnje prijepodne htjeli nadoknaditi sva ona propuštena prijepodneva zbog COVID-mjera i ograničenja.

Sve je bilo lijepo do momenta kad su tamni sjeverni oblaci s iznenadnim dolaskom vjetra potjerali prisutne i tako ubrzali kraj fešte i lijepog druženja. Nekome je to bilo rano, nekome taman, ali je važno da je konačno svima bilo lijepo.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok