MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 27. 10. 2021.

Kreativne radionice u Osijeku

Zanimljive dvije radionice u OsijekuZanimljive dvije radionice u Osijeku(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 27.10.2021. godine, Udruga žena oboljelih i liječenih od karcinoma jajnika "JA KA" Osijek bila je domaćin kreativne radionica pod nazivom "Otisci srca", u organizaciji Udruge za podršku žrtvama i svjedocima iz Vukovara, koju je predstavljala Marijana Skoko.

Radionicu, namijenjenu članicama i prijateljicama Udruge "JA KA", vodila je predsjednica Udruge Veselinka Kastratović, a među prisutnima su, osim Marijane i Veselinke, bile i članice Božana, Kata i Olivija, "Oazine" zaposlenice i korisnice Ana, Sandra, Katarina, Klara i Vida, kao i Zvjezdana iz Općinskog društva Crvenog križa Darda.

Zanimljiva radionica, na kojoj su učesnice, uz poticaj voditeljice, kreativnim načinom izražavanja osvijestile neke bitne stvari o sebi i svom životu, brzo je protekla, pogotovo što su se sve učesnice maksimalno uključile u rad što je vidljivo i u priloženom fotoalbumu, kao i na uradcima od papira, maštovito ukrašenim dlanovima, otiscima srca.

Kada je već kreativnost bila na djelu, i "Oaza" je u istom tonu nastavila s kratkom tematskom radionicu pod nazivom "Narukvice prijateljstva", u sklopu programa "Dostojanstveno starenje", Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, gdje su opet kreativnost i mašta bile presudne za rezultat, odnosno za simpatične šarene narukvice, ukrase koje sve žene vole.

I tako iz radionice u radionicu završeno je još jedno lijepo i korisno druženje.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok