MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 06. 10. 2021.

Održana online panel-rasprava na temu tranzicije Hrvatske prema klimatskoj neutralnosti

Ispred 'Oaze' panel-raspravu pratila je Sandra KušenićIspred 'Oaze' panel-raspravu pratila je Sandra KušenićU srijedu, 6. X. 2021. godine, od 14:30 do 16 sati, održana je online panel-rasprava s predstavnicima udruga ne temu tranzicije Hrvatske prema klimatskoj neutralnosti.

U raspravi su sudjelovali:

  • Luka Tomac, Zelena akcija / FoE Croatia, Multikultura Zagreb
  • Gabrijela Medunić-Orlić, Udruga za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce, Split
  • Mario Munta, Fakultet političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu
  • Marko Stančec, Tajništvo mreže za održivu urbanu mobilnost CIVINET Slovenija-Hrvatska-JIE / "ODRAZ – Održivi razvoj zajednice", Zagreb
  • Vjeran Piršić, Eko Kvarner, Njivice

Moderatorica panela bila je Lidija Pavić-Rogošić ("ODRAZ" / Europski gospodarski i socijalni odbor).

Panel-raspravu organiziralo je Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, Uprava za klimatske aktivnosti, kao jednu od osam rasprava s različitim dioničkim skupinama.

Ispred "Oaze" raspravu je pratila Sandra Kušenić.

Bilo je riječi o ekološki odgovornim ljudima i kako svojim djelovanjem mogu doprinijeti očuvanju okoliša, o razdvajanju otpada i gospodarenju otpadom, utjecaju udruga te lokalne, regionalne i nacionalne vlasti na mnoga važna pitanja u ekologiji.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok