MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 07. 07. 2021.

Strateško planiranje (III. dan)

Treći dan strateškog planiranjaTreći dan strateškog planiranja(Više fotografija može se vidjeti ovdje)

U srijedu, 7. VII. 2021. godine, u zajedničkom prostoru Društvenog centra u Belom Manastiru, u vremenu od 18 do 20 sati, održan je treći, završni dan "Oazinog" Strateškog planiranja financiranog od strane Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

I ovom završnom danu prisustvovale su trenerica Jasna Petrović, "Oazine zaposlenice Katarina Gaćina, Ana Jeličić, Sandra Kušenić te Vesna Nedić i članice Upravnog odbora Jadranka Kuduz, Tanja Novak te Sofija Petrović, dok je Stela Stanojević iz osobnih razloga bila odsutna.

Kao i prethodna dva dana, glavnu riječ imala je trenerica koja se, uz pomoć prisutnih, trudila napraviti sažetak cijele rasprave te iz svega rečenog i predloženog izvući ono najbolje jer se tu ipak radi o budućnosti i strategiji "Oaze" za sljedećih nekoliko godina.

Strateškom planiranju pristupilo se ozbiljno, odgovorno i promišljeno pa su na kraju takvi bili i zaključci, a nadamo se da će i njegova provedba biti takva. Vrijeme i rezultati pokazat će jesu li se napravile ispravne procjene i planovi. A do tada, cijelom "Oazinom" timu preostaje rad, i samo rad.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok