MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 29. 04. 2021.

"Blagajničko poslovanje u neprofitnim organizacijama"

Online-seminarOnline-seminarU četvrtak, 29. IV. 2021. godine, s početkom u 10 sati, održan je online-seminar "Blagajničko poslovanje u neprofitnim organizacijama", koji je organizirala zagrebačka tvrtka Konto Obad d.o.o. Na seminaru je, uz još 15 učesnika, bila i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić, koja se u "Oazi" brine za financijsko poslovanje, a predavačica je, kao i prethodnih godina, bila diplomirana ekonomistica Dubravka Obad.

Tema seminara bila je poslovanje neprofitnih organizacija preko blagajne. Bilo je riječi o knjizi blagajne, blagajničkim ispravama, knjigovodstvenim ispravama i evidencijama, fiskalizaciji i tko podliježe istoj, putnim troškovima, obračunu dnevnica i slično.

'Oazina' projekt-koordinatorica'Oazina' projekt-koordinatorica

U toku, a najviše na kraju seminara bilo je vremena i za postavljanje pitanja. Na koncu su svi učesnici seminara dobili materijale koji će im olakšati pripremu financijskog plana.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok