MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 25. 02. 2021.

"Volontiraj i ti": Sastanak programskog tima

Online-sastanak 'Oazinog' programskog timaOnline-sastanak 'Oazinog' programskog timaU četvrtak, 25. II. 2021. godine, s početkom u 13:45 sati održan je online-sastanak "Oazinog" programskog tima za program "Volontiraj i ti".

Programski tim, kojeg čine voditeljica programa Vesna Nedić te suradnice na programu Ana Jeličić, Katarina Gaćina i Sandra Kušenić, kao glavnu temu sastanka imao je provedbu anketiranja završnih razreda belomanastirskih srednjih škola, koje je provedeno tokom drugog mjeseca.

Članice programskog tima zaključile su kako je prva faza aktivnosti uspješno odrađena te da tako treba nastaviti i u drugoj fazi, a to je anketiranje učenika preostalih razreda, budući da su sada i oni fizički krenuli u školu.

U drugom dijelu sastanka razgovaralo se o aktivnostima koje slijede u narednom periodu, a to su organizacija volonterske pomoći u učenju, odnosno besplatne instrukcije iz matematike osnovnoškolskoj djeci iz socijalno i materijalno ugroženih obitelji; organizacija edukacija "Menadžment volontera" i "Biti volonter", kao i volonterske akcije u Općini Jagodnjak i Općini Petlovac.

Na kraju sastanka razgovaralo se o revidiranju baze volontera, animaciji novih osoba za inkluzivno volontiranje, kao i za inovativni oblik volontiranja "Stariji za starije", u sklopu čega bi se organiziralo druženje sa starijim osobama, čitanje, kartanje i još ponešto, ako uvjeti budu dozvoljavali.

Sa željom da trenutno propisane mjere u borbi sa širenjem zaraze koronavirusom što prije krenu s popuštanjem završen je još jedan sastanak programskog tima.

Pročitano 61 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok