MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 06. 10. 2020.

"Oazin" rad od kuće (III)

Ana JeličićAna JeličićPored dnevnih aktivnosti četvrtkom za "Oazine" korisnice treće životne dobi i zabavnih radionica za djecu, koje se provode uz sve propisane epidemiološke mjere, rad "Oazinih" zaposlenica i aktivista tokom devetog mjeseca 2020. godine odvijao se od kuće.

Zato su aktivnosti dva "Oazina" aktualna projekta prilagođene novonastaloj situaciji.

Sandra Kušenić, voditeljica "Oazinih" zabavnih radionica za djecu, radionice organizira, tj. priprema materijal, poziva male korisnika i kontaktira s njihovim roditeljima iz svoje kuće.

Usto Sandra od kuće prati natječaje, učestvuje u pisanju projekata i priprema jedan dio "Oazinog" presklipinga, tj. arhivira članke s "Oazine" web-stranice.

Sandra KušenićSandra KušenićKorisnici projekta "Nova znanja – nove prilike", na kojem je "Oaza" partner Udruzi žena Vukovar, branili su svoje završne radove u osposobljavanju za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU (vidjeti OVDJE i OVDJE). Obrana, kao i osposobljavanje, provodilo se online. Sve što im je bilo potrebno, pa i hrabrenje prije same obrane, dobivali su kroz online-podršku od koordinatorice na projektu Vesne Nedić, koja od kuće radi i sve ostalo: prati natječaje, piše projekte i izvještaje, sudjeluje na webinaru (vidjeti OVDJE), kontaktira partnere na projektu i "Oazine" aktiviste…

I "Oazin" informatičar Neno Radić iz Višnjevca od kuće pruža informatičku podršku "Oazinoj" web-stranici te "Oazinim" zaposlenicama i aktivistima. I on iz različitih medija prikuplja "Oazin" preskliping, tj. arhivira sve članke u kojima se govori o "Oazinim" aktivnostima.

Tokom mjeseca rujna 2020. godine i "Oazina" aktivistica Ana Jeličić od kuće je pripremila dvije akcije: "Hrvatska volontira" i "Dani otvorenih vrata udruga". Od kuće je, skupa s Nenom Radićem, prijavljivala te akcije, kontaktirala korisnike i volontere, pisala izvještaje nakon provedbe...

 Vesna Nedić Vesna NedićOd kuće se pripremaju i članci za "Oazinu" web-stranicu te objave na "Oazinom" Facebooku, kao i informacije o "Oazinim" aktivnostima za druge medije.

"Oaza" poziva sve građane da se odgovorno ponašamo, da poštujemo epidemiološke mjere te da štitimo sebe i druge kako bismo umanjili i usporili širenje epidemije koronavirusa, ako je već ne možemo potpuno zaustaviti.

Neno RadićNeno Radić

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok