MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 24. 08. 2020.

Otvoreni Gradski bazeni Beli Manastir

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

(Promotivni video može se vidjeti ovdje)

U ponedjeljak, 24. VIII. 2020. godine, s početkom u 13 sati, otvoreni su Gradski bazeni Beli Manastir. Ulaz i svi popratni sadržaji toga dana bili su besplatni za sve građane.

Istog dana, na FB-stranici Grada Belog Manastira, objavljen je promotivni video, koji se može vidjeti preko gornje poveznice. Uz video, Gradska uprava poručila je građanima da je  Beli Manastir konačno dobio bazenski kompleks kakav njegovi građani zaslužuju te pozvala građane da iskoriste preostale ljetne dane za uživanje na novim gradskim bazenima. Također je upućena posebna zahvala svima onima koji su uložili dodatne napore kako bismo već ove godine mogli doživjeti istinsku vodenu zabavu u srcu baranjske ravnice.

(Izvor i foto: Grad Beli Manastir)

* * *

Pod upravljanjem Stanouprave d.o.o, Gradski bazeni Beli Manastir s pratećim sadržajima radit će svakog dana od 10 do 20 sati, dok će ugostiteljski dio sa svojom ponudom biti otvoren do 22 sata.

  • Ulaz je besplatan za djecu do 5 godina (uz pratnju roditelja) i za djecu do 15 godina s gradskog područja.
  • Cijena dnevne ulaznice za odrasle je 15 kuna, a vikendom i blagdanom bit će 20.
  • Djeca starija od 5 godina, kao i umirovljenici, osobe s invaliditetom i članovi HVIDRA-e, ulaz na Bazene platit će 10 kuna.

Ostale cijene:

  • Obiteljska ulaznica 1 (roditelji + 1 dijete starije od 5 g.) 35 kuna.
  • Obiteljska ulaznica 2 (roditelji + dvoje i više djece starije od 5 g.) 45 kuna.
  • Tobogani (dnevna narukvica) 20 kuna (tobogan na dječjem bazenu je besplatan).
  • Dnevni najam ležaljke je 15 kuna.
  • Noćno kupanje je 15 kuna.

(Izvor: BaranjaMedija.hr)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok