MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 11. 07. 2020.

Poziv na "Promoparkić" u Etnološkom centru

RNV - Ambasador Europskih snaga solidarnostiRNV - Ambasador Europskih snaga solidarnostiU utorak, 14. VII. 2020. godine, od 19 do 20 sati, RNV – Ambasador Europskih snaga solidarnosti iz Zagreba i Mirovna grupa Oaza iz Belog Manastira organiziraju u belomanastirskom Etnološkom centru baranjske baštine "Promoparkić", koji je namijenjen mladima od 15 do 30 godina.

"Promoparkić" je aktivnost kroz koju RNV-ovi mladi domaći i međunarodni volonteri (iz Argentine, Francuske i Srbije), koji su u Hrvatsku došli kroz Program Europskih snaga solidarnosti, promoviraju širom Hrvatske u gradskim parkovima (odgovorni prema mjerama protiv pandemije koronavirusa) svoja volonterska iskustva. Također dijele informacije o tome kako mladi iz Hrvatske mogu postati dio Europskih snaga solidarnosti. Promocija uključuje i druge informacije te mladi ljudi dobivaju priliku kroz razgovor upoznati RNV-ove volontere i dobiti odgovore na svoja pitanja. Aktivnost se održava na engleskom i hrvatskom jeziku.

RNV je, u suradnji s Mirovnom grupom Oaza i Etnološkim centrom baranjske baštine, okupljanje zamislio kao druženje na otvorenom u Etnološkom centru. Organizator će iz Zagreba ponijeti i dekice kako bi se neformalno druženje moglo organizirati i sjedenjem na njima. Uz promomaterijale, organizator će donijeti i bezalkoholna pića, grickalice i sl.

(Izvor: Facebook)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok