MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 05. 05. 2020.

Anine likovno-kreativne radionice za žene (IV/2020)

Mala izložba radova s likovno-kreativnih radionicaMala izložba radova s likovno-kreativnih radionicaProtekao je i travanj, četvrti mjesec 2020. godine, ali nažalost – uslijed pandemije koronavirusa – bez ijedne provedene, odnosno održane likovno-kreativne radionice za žene utorkom pod vodstvom Ane Jeličić. Te radionice, kao i sve druge "Oazine" aktivnosti s korisnicima, otkazane su 16. III. do daljnjega (vidjeti OVDJE), dok se situacija s koronavirusom ne smiri i dok ne prestanu moguće opasnosti po sve nas.

Voditeljica Ana, uz gornju sliku, poručuje kreativkama: "Iako smo sve skupa žalosne zbog nemogućnosti održavanja druženja na koje smo navikle, ponašajmo se odgovorno i ostanimo sa svojim najbližima u svom domu, sa željom do što skorijeg viđenja, a do tada prebirite po svojim uspomenama i smišljajte nove ideje za dalji rad!"

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok