MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 14. 02. 2020.

Izrada maski u "Oazi"

Kako izrezati otvore za oči?Kako izrezati otvore za oči?(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 14. II. 2020. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održana je trideset i druga "Oazina" zabavna radionica za djecu. Radionica je održana na Valentinovo pa je netko od djece ponio bombonjeru u obliku srca i svi su se prije posla lijepo počastili. Kako je vrijeme karnevala, tema ove radionice bile su maske od kartona.

Na početku radionice djeci je pokazano što im je zadatak. Upoznati su sa svim ponuđenim materijalima kako bi sami osmislili izgled svoje maske. Prvo su na karton trebali ocrtati oblik maske koji je bio pripremljen unaprijed. Zatim je to trebalo izrezati škarama, što je mnogima predstavljalo problem. Najteže je bilo izrezati otvore za oči pa je voditeljica mnogima priskočila u pomoć. Nakon toga je slijedilo ukrašavanje kolaž-papirom, raznim bojama i omiljenim gliterima, šljokicama i perjem. Nastale su šarene, prekrasne maske.

Na radionici je sudjelovalo dvanaestero djece. Za sljedeću radionicu je dogovoreno da će svi doći maskirani. Pozivaju se i ostali zainteresirani da se pridruže ovoj veseloj, vrijednoj "Oazinoj" družini. Radionica se održava svaki petak od 18 do 20 sati, a voditeljica je Sandra Kušenić.

Pročitano 163 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok