MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 14. 01. 2020.

Pleternica: Besplatan prijevoz starijih iz naselja u grad

Koristan projekt u PleterniciKoristan projekt u Pleternici"'U projekt se uključi i prijevoz naruči!' naziv je iza kojeg se krije vrlo važna usluga besplatnog prijevoza za osobe starije životne dobi s područja grada Pleternice i svih 38 okolnih naselja. (...) Usluga prijevoza obuhvaća dolazak po korisnike prema dogovorenom rasporedu i u dogovorenom terminu te prijevoz (...) do odredišta u gradu Požegi. To su prvenstveno posjeti liječniku, nabavka namirnica i lijekova, odlazak u određene institucije kako bi ostvarili svoja prava i drugo ovisno o potrebama korisnika, nakon čega slijedi povratak do mjesta boravišta."

(Opširnije i foto: mirovina.hr)

Napomena: Takva besplatna usluga dobro bi došla i u Baranji, u kojoj pedesetak naselja na površini od 1147 kvadratnih kilometara gravitira Belom Manastiru ili Osijeku.

Pročitano 295 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok