MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 29. 11. 2019.

Humanitarna utrka "Osijek trči"

Kliknite na plakat da biste ga vidjeli u većem formatuKliknite na plakat da biste ga vidjeli u većem formatu

U nedjelju, 1. XII. 2019. godine, održat će se humanitarna utrka na pet i deset kilometara povodom proslave Dana Grada, pod imenom "Osijek trči – I ti to možeš, daruj svoje kilometre". Grad Osijek je pokrovitelj utrke, a bit će tu još jedna manja utrka duljine dva kilometra za djecu i početnike–trkače.

Startnina za utrke na pet i deset kilometara iznosi 30 kuna po osobi, a sav prihod od toga, kao i od donacija građana i sponzora, bit će darovan Klinici za pedijatriju – KBC Osijek. Svi zainteresirani mogli su napraviti online-prijavu utrke i uplatiti startninu: http://www.stoperica.hr/utrka/humanitarna-utrka-osijek-trci-18-info.html od 30. X. do 29. XI. 2019. do 23:59 sati. Prijava na licu mjesta: 1. XII. 2019. od 12:00 do 13:30 sati. Start će biti u 14 sati na Promenadi kod poznatog spomenika Picassu, gdje će biti i cilj.

Pročitano 485 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok