MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 20. 09. 2019.

"Oazine" korisnice na predstavi "Miris jorgovana"

'Oazine' korisnice na predstavi 'Miris jorgovana''Oazine' korisnice na predstavi 'Miris jorgovana'U petak, 20. IX. 2019. godine, u belomanastirskoj kinodvorani prikazana je više puta nagrađivana kazališna predstava "Miris jorgovana" autorice Snježane Puljić. Izvrsni glumci Gradskog amaterskog kazališta Županja, u režiji Marka Sabljakovića, na vrlo upečatljiv način uprizorili su obiteljsku dramu, u kojoj pratimo život dviju obitelji kroz dvije generacije.

Kao i u većini slučajeva, u fokusu je neiscrpna tema: nesretna ljubav, prikazana na zanimljiv način, tako da nije čudno što je zaokupila svu pažnju nažalost malobrojne publike. Među gledateljima bilo je i sedamnaest zadovoljnih "Oazinih" korisnica, koje su na predstavu došle u organizaciji "Oazine" aktivistice Ane Jeličić.

Ukratko: tema životna, gluma izvrsna i što treba više za uspjeh ili ugodno provedeno veče?

Pročitano 241 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok