MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 09. 09. 2019.

"Oaza" na studijskom putovanju u Sloveniju (I)

Vesna Nedić i Ana Jeličić na sastanku u MRA (desno)Vesna Nedić i Ana Jeličić na sastanku u MRA (desno)Javna ustanova Županijska razvojna agencija (ŽRA) Osječko-baranjske županije, u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Regionalnim uredom Osijek, Hrvatskom gospodarskom komorom – Županijskom komorom Osijek i Centrom za poduzetništvo Osijek, provodi projekt "PARTNER NET II – Partnerstvom i podrškom do zapošljavanja", koji se financira sredstvima Europskog socijalnog fonda.

U sklopu projekta organizira se studijsko putovanje u Maribor u Sloveniji, od 9. do 11. IX 2019. godine, i posjet relevantnim organizacijama i institucijama u svrhu razmjene iskustava i upoznavanja primjera dobre prakse vezano uz temu razvoja ljudskih potencijala / zapošljavanja te uz temu umrežavanja.

Putovanje autobusom u MariborPutovanje autobusom u MariborStudijsko putovanje namijenjeno je članovima Lokalnog partnerstva za zapošljavanje (LPZ) Osječko-baranjske županije, kao jedna od projektnih aktivnosti koja je usmjerena na integrirani razvoj, umrežavanje i funkcioniranje Lokalnog partnerstva za zapošljavanje OBŽ.

Kako je Mirovna grupa Oaza član LPZ-a, na studijsko putovanje uime "Oaze" otišle su Vesna Nedić i Ana Jeličić. Na put se krenulo u 6 sati iz Osijeka, s dolaskom u Maribor oko podneva. Za prvi dan predviđen je sastanak u Mariborskoj razvojnoj agenciji (MRA), a tema sastanka je predstavljanje rada i aktivnosti MRA, potom predstavljanje Lokalne akcijske skupine (LAS) TOTI LAS te predstavljanje projekata vezanih uz ljudske resurse i poticanje poduzetništva u regiji.Svi učesnici studijskog putovanja na sastanku u Mariborskoj razvojnoj agenciji (MRA)Svi učesnici studijskog putovanja na sastanku u Mariborskoj razvojnoj agenciji (MRA)

Pročitano 431 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok