MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 08. 08. 2019.

Anine likovno-kreativne radionice za žene (VII/2019)

Jadranka Kuduz, Mirjana Ćosić, Ljubica Buha, Anica Frič, Savica Vujatović, Jelisavka Brnjevarac, Dubravka SimendićJadranka Kuduz, Mirjana Ćosić, Ljubica Buha, Anica Frič, Savica Vujatović, Jelisavka Brnjevarac, Dubravka Simendić

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U sedmom mjesecu 2019. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održane su četiri likovno-kreativne radionice pod vodstvom Ane Jeličić ponedjeljkom i utorkom od 18 do 20 sati (1-2. i 8-9. VII.), na kojima je bilo 5, 7, 7 i 4 korisnice, odnosno ukupno 23 žene. To je samo jedan dio korisnica jer se onaj drugi dio odmarao i koristio čari vrelog ljeta jer ipak je ovo vrijeme godišnjih odmora.

Kao što slike i pokazuju, na radionicama su se oslikavali plutani podmetači, a oni su – uz magnete i platnene torbe – "Oazin" zaštitni znak na sajmovima. Pored navedenog, još su se oslikavale boce, svijeće i kaljevi koji su preuređeni u svijećnjake. I tako, uz rad, priču i ugodno druženje, prošle su srpanjske likovno-kreativne radionice, a voditeljica i kreativke s novim elanom kreću u nove – kreativne pobjede!

Pročitano 245 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok