MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 02. 06. 2019.

Rad "Oazine" burze odjeće i obuće (V/2019)

Zaposlenica Sandra Kušenić i korisnicaZaposlenica Sandra Kušenić i korisnica"Oazina" burza odjeće i obuće djeluje u sklopu trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U toku petog mjeseca 2019. godine roba je "Oazinoj" burzi donirana 19 puta, a izdavana 32 puta.

Tokom mjeseca bilo je najviše donacija dječje garderobe i robe za bebe, koje su većinom donirali građani Belog Manastira. Kao i prethodnih mjeseci, korisnici su bili ne samo iz Belog Manastira, nego i iz drugih baranjskih mjesta (Batine, Bolmana, Duboševice, Kneževa, Popovca, Šećerane i Torjanaca).

Pročitano 204 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok