MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 03. 04. 2019.

Potpisan projektni ugovor s Općinom Petlovac

'Oazina' projekt-koordinatorica potpisuje ugovor'Oazina' projekt-koordinatorica potpisuje ugovorU srijedu, 3. IV. 2019. godine, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić u Općini Petlovac potpisala je ugovor o financiranju projekta Općina Petlovac u "Baranjskom leksikonu". Projekt je prošao na javnom natječaju za sufinanciranje projekata / programa udruga na području Općine Petlovac u 2019. godini – iz područja kulture.

Cilj projekta je pridonijeti razvoju kulture od interesa za Općinu Petlovac (skupljanjem, obradom i stalnim dopunjavanjem članaka, ilustracija i slika u "Baranjskom leksikonu") i promicati različite kulture, običaje i tradicije. Vrijednost projekta je 1.000 kuna.

Pročitano 294 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok