MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 11. 11. 2017.

Gradska donacija korisnicima besplatnih toplih obroka

'Viškovi' s gradskog domjenka'Viškovi' s gradskog domjenkaU subotu, 11. XI. 2017. godine, svečano je proslavljen Dan Grada Belog Manastira. Uz tu proslavu vezana su mnogobrojna događanja. Jedno od njih bila je i svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Belog Manastira, uz prisustvo većeg broja gostiju, koja je ovoga puta održana u dvorani za produkcije Umjetničke škole s početkom u 16 sati. Nakon svečane sjednice, prisutnima je priređen domjenak u Hotelu Patria, no kako sve ono što je ponuđeno nije i konzumirano, gradski oci taj su "višak" poklonili "Oazinim" zahvalnim korisnicima besplatnih toplih obroka, kojima je to uljepšalo dan i obogatilo nedjeljni ručak.

Dodatni topli obroci 'Oazinim' korisnicimaDodatni topli obroci 'Oazinim' korisnicimaU tome zasluge pripadaju i "Oazinoj" aktivistici Ani i volonteru Ljubi, koji su se postarali da taj neočekivani dodatni topli obrok istog dana stigne do korisnika. Simbolički rečeno, 32 "Oazina" korisnika u Gradu Belom Manastiru i "Oazi" našli su svog zaštitnika, baš kao i Grad Beli Manastir u Svetom Martinu, na čiji blagdan se i slavi Dan Grada.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok