MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 10. 02. 2014.

Magdalena i Sabina – vrijedno rade u "Oazi"

Magdalena Nikolić u svojoj "radionici"Magdalena Nikolić u svojoj "radionici"Kako vrijeme leti! Već su protekla dva mjeseca otkako je Mirovna grupa Oaza preko javnih radova zaposlila pet dugotrajno nezaposlenih osoba. Među njima su i  Magdalena Nikolić i Sabina Rončević.

To su dvije vrijedne i radišne osobe, koje su svoje radne obaveze shvatile vrlo ozbiljno. Svakom poslu pristupaju s puno odgovornosti, bilo da se radi o odlasku na poštu ili banku, spremanju "Oazinih" ili društvenih prostorija (kancelarije, vešeraja, kuhinje, dvorišta, internet-kluba) ili su uključene u rad sa ženama i starijim osobama.

Sabina Rončević u 'Oazinom' internet-klubuSabina Rončević u 'Oazinom' internet-klubuPoslije njih ostaju čisti podovi, stolovi, ekrani, tastature ili nastaju novoizrađeni šalovi i torbe, kao što se vidi na fotografijama, jer u "Oazi" tzv. praznog hoda gotovo i da nema. Naravno, postoji i vrijeme pauze i zajedničke kave, druženja, ćaskanja s ostalim zaposlenicima u Društvenom centru, u čemu su se – ako smijemo primijetiti – Sabina i Magdalena također dobro snašle.

Sve u svemu, rekli bismo da je "Oaza" napravila dobar odabir. I taman dok se budemo svi skupa uklopili i uhodali, proći će i vrijeme predviđeno za javne radove. Ali, što je tu je, naše vrijedne zaposlenice i dalje će dolaziti u "Oazu", ali tada samo kao korisnice radionica ili nekih usluga.

Pročitano 1957 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok