MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 16. 03. 2013.

Natječaj za najbolje hrvatsko socijalno poduzetništvo u 2012.

Za nagradu je nominirano i Udruženje 'Baranja'Za nagradu je nominirano i Udruženje 'Baranja'Osječka Udruga za kreativni razvoj "Slap", u suradnji s Ministarstvom rada i mirovinskoga sustava (MRMS) i Forumom socijalnog poduzetništva SEFOR raspisala je natječaj za nagrade za socijalno poduzetništvo u 2012. godini.

Nagrade za socijalno poduzetništvo dodjeljuju se u tri kategorije:

  1. Nagrada za postojeći socijalnopoduzetnički pothvat
  2. Nagrada za socijalnopoduzetničku ideju
  3. Nagrada za promicanje socijalnog poduzetništva

Više informacija o natječaju i kriterijima za dodjelu nagrada mogu se pronaći na internetskoj stranici Magazina za društveni razvitak www.pomakonline.com. Svečanost dodjele nagrada održat će se u četvrtak (21. III. 2013) u Kongresnom centru Forum Zagreb s početkom u 13 sati.

Pozivnica na svečanost dodjele nagrada za socijalno poduzetništvoPozivnica na svečanost dodjele nagrada za socijalno poduzetništvo

Pročitano 2869 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok