MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 14. 03. 2013.

Godišnja skupština DVD-a Beli Manastir

Članovi DVD-a i njihovi gostiČlanovi DVD-a i njihovi gostiU četvrtak, 14. III. 2013. godine, s početkom u 18 sati, održana je redovita izvještajno-izborna godišnja skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva (DVD) Beli Manastir. Skupština je održana u Društvenom domu u Branjinom Vrhu uz prisustvo velikog broja članova baranjskih DVD-ova, kao i gostiju iz susjednih zemalja: Mađarske, Srbije i Bosne i Hercegovine. Na skupštini su bile i "Oazine" aktivistice Stela Fabijan i Ana Jeličić.

Skupštinu je otvorio zapovjednik DVD-a Beli Manastir Josip Molnar, a uslijedio je pozdravni govor predsjednika DVD-a Beli Manastir Vladimira Kedmenca, koji je i predložio dnevni red. Nakon odrađenog cijelog dnevnog reda, uslijedile su dodjele diploma novim članovima, kao i dodjele priznanja i plaketa zaslužnim članovima i gostima, koji su se zahvalili toplim riječima i skromnim poklonima.

Skupu se prigodnim riječima obratio i belomanastirski gradonačelnik Ivan Doboš i zaželio DVD-u uspjehe u daljem radu. Radni dio skupštine protekao je uobičajeno dobro, kao i večera i druženje koje je potom uslijedilo. Raspoloženje svih prisutnih malo je pokvario snijeg, koji ih je čekao na zaleđenim cestama kojima je trebalo sigurno stići kući. No uz vatrogasni pozdrav "Vatru gasi – brata spasi" sigurno je bilo lakše.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok