MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 09. 03. 2013.

Drugi modul "Menadžmenta volontera"

Opuštena atmosfera zahvaljujući iskusnim predavačicamaOpuštena atmosfera zahvaljujući iskusnim predavačicamaU subotu, 9. III. 2013. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održavan je drugi modul (odn. druga radionica) "Kako naći odgovarajući posao za volontera i obrnuto" iz edukacije "Menadžment volontera", koja se održava u sklopu "Oazinog" projekta "Naučimo volontirati", kojega financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

I drugoj radionici, koja je trajala od 9:30 do 16:00 sati, prisustvovalo je 11 polaznica u dobi od 17 do 32 godine. Za razliku od prve radionice, atmosfera je ovoga puta bila puno opuštenija i učinkovitija. Sudionice su aktivno i s interesom učestvovale u cijeloj radionici, za što su posebno zaslužne iskusne predavačice Martina Hećimović i Matea Vranješ iz Gradskog društva Crvenog križa Osijek. Uspjele su interaktivnim pristupom zadržati pažnju i budnost polaznica do kraja radionice.

 

Polaznice su za vrijeme zajedničkog ručka živo komentirale radionicu i predavačice i došle do zajedničkog zaključka da je sve bilo super te da jedva čekaju novi susret, koji će biti početkom sljedećeg mjeseca u Centru za edukaciju Orahovica, u dječjem odmaralištu "Merkur" Gradskog društva Crvenog križa Osijek. Do tada pozdrav svim polaznicama!

Pročitano 2200 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok