MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 28. 12. 2012.

Novogodišnji domjenci

Domjenak u Udruženju 'Baranja' u LuguDomjenak u Udruženju 'Baranja' u LuguKrajem svake godine organiziraju se razni domjenci, pa i u tzv. civilnom sektoru. Svakome je drago družiti se s onima s kojima je tokom godine imao uspješnu poslovnu, a često i prijateljsku suradnju, radeći na zajedničkim aktivnostima za opće dobro stanovništva kraja u kojem se djeluje.

"Oazine" aktivistice Dubravka, Jelena, Stela i Vesna bile su u utorak (18. XII. 2012), u novouređenoj kući Udruženja "Baranja" u Lugu, na domjenku koji je počeo u 18 sati, i ugodno provele vrijeme s brojnim gostima. Uz uobičajenu zakusku, prisutni su na fotografijama mogli vidjeti kako je zapušteno izgledala ta kuća kad ju je Udruženje kupilo,  a sami su se mogli uvjeriti da je, uz veliki napor i trud aktivista, preuređena u jedan veoma funkcionalan prostor za djelovanje Udruženja i Socijalne zadruge "Ruke".

Tri dana kasnije, u petak (21. XII. 2012), s početkom u 12 sati, održan je u Erdutu i domjenak osječke Udruge za kreativni razvoj "Slap". Taj domjenak za prijatelje i partnere, pod nazivom "Apokalipsa Advent u Erdutu", održan je u "Slapovom" erdutskom trening-centru. Na domjenku je bilo gostiju iz Dubrovnika i Splita te osoba iz slavonsko-baranjskog civilnog sektora, a među njima su bile i "Oazine" aktivistice Ana i Vesna. "Oaza" već godinama ima odličnu suradnju sa "Slapom", a svako druženje sa "Slapovim" aktivisti(ca)ma ne samo da je veoma ugodno, već i zgodna prilika za razmjenu iskustava. Za svaku je pohvalu i "Slapov" "mladi tim", koji se, zajedno s predsjednicom Sonjom Vuković, zaista potrudio da ugosti svakog gosta i posveti mu maksimalnu pažnju.

Domjenak u erdutskom trening-centru Udruge 'Slap'Domjenak u erdutskom trening-centru Udruge 'Slap'

Domjenak kod Janoša Selešija u KarancuDomjenak kod Janoša Selešija u KarancuNa trećem domjenku, koji je održan u sljedeći petak (28. XII. 2012) u poslijepodnevnim satima, bila je "Oazina" predsjednica Vesna Nedić, koja je u posljednje vrijeme aktivno sudjelovala u radu Lokalne akcijske grupe (LAG) Baranja na izradi strategije razvoja Baranje. Predsjednik LAG-a Janoš Seleši pozvao je povodom božićnih i novogodišnjih blagdana desetak osoba na druženje u svojoj kući u Karancu, a u pozivu je stajalo sljedeće: "Nakon što smo posljednjih mjeseci svi bili aktivni na raznim radionicama za izradu strategije LAG-a Baranja, sada je red da budemo aktivni i na ovoj radionici opuštanja i druženja".

Domjenak je zaista prošao u opuštenoj atmosferi i u zajedničkom druženju, uz pečenje od divljači, koje je pripremio zet gospodina Selešija, te ukusne priloge, kolače i vrhunska vina.

Pročitano 1268 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok