MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 12. 12. 2012.

Poziv na predavanje o proizvodnji bijelog luka

Može li se u Baranji proizvoditi bijeli luk?Može li se u Baranji proizvoditi bijeli luk?Udruženje "Baranja" iz Bilja, Poljoprivredni fakultet iz Osijeka i Socijalno-poduzetnička zadruga "Ruke" organiziraju predavanje o proizvodnji bijelog luka (češnjaka). Predavanje će se održati u srijedu, 19. XII. 2012. godine, s početkom u 16 sati u Domu kulture u Bilju.

Prvo je bilo objavljeno da će se predavanje održati u Branjini. Iz objektivnih razloga mjesto je moralo biti promijenjeno, a sve ostalo ostaje isto.

Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane s područja Baranje, a predavači će biti prof. dr. sc. Nada Parađiković i dipl. ing. Tomislav Vinković.

Teme predavanja bit će:

  • uzgoj bijelog luka (češnjaka)
  • tipovi tla u Baranji te uzorkovanje i analiza tla
  • predstavljanje primjera dobre prakse pokretanja proizvodnje koje se ostvarile sudionice dosadašnjih edukacijskih programa Udruženja "Baranja"
Pročitano 1231 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok