MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 01. 11. 2012.

Poziv na prezentaciju o baranjskom turizmu

Kako da Baranja postane značajna turistička destinacija?Kako da Baranja postane značajna turistička destinacija?Turistička zajednica Baranje i Turistička zajednica Općine Bilje, u suradnji s Istarskim managementcentrom te uz podršku Ministarstva turizma, poziva na besplatnu prezentaciju

"Je li Baranja dovoljno konkurentna?"
7. studenog (srijeda) 2012. od 14:00  sati
u Velikoj vijećnici u Belom Manastiru

  • Prezentacija će pokazati sudionicima što znači konkurentnost destinacije i kako ona utječe na odluku turista za dolaskom u Baranju i njihovom potrošnjom.
  • Polaznici će dobiti informacije kako atraktivnost njihovog sadržaja, proizvoda ili usluge utječe na stvaranje konkurentnosti destinacije i vidjet će primjere kako inovativnost, raspon turističkih atrakcija i njihovo grupiranje pozitivno utječu na privlačnost Baranje, broj posjeta i financijske prihode.
  • Prezentacija će obraditi i odnos između trenutne ponude Baranje i potražnje gostiju kao okvira za eksternu analiza turističkih trendova i konkurencije te interne analize ponude usluga i profila destinacije.
  • Prezentacija je otvorena za sve posjetitelje.
Pročitano 1351 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok